associació d'artesans i artistes de gràcia > fira mensual a la plaça de la revolucióEl grup d'artesans i artistes de Gràcia exposem les nostres creacions mensualment a la Plaça de la Revolució. Som una mostra variada de diversos oficis artesans, i formem part del paisatge de la vila de Gràcia des de fa uns quants anys.
 
 

 
associació d'artesans i artistes de gràcia > artesans
  
complements en cuir
joieria
cactus i complements
de tela fet a mà
roba infantil
cosmètica artesana ecològica
 
 
 
artesania tèxtil
enquadernació de
llibretes
ceràmica
joguines de fusta
sandàlies i complements
en pell
handmade clothing
exclusive designs
handmade
accesoris i joieria
escultura de cuir
roba

Com a col·lectiu d'artesans tenim especial cura de seleccionar una gran diversitat i qualitat de productes fets a mà. Podeu trobar més informació de cada artesà clicant damunt la imatge.
 
   

 
associació d'artesans i artistes de gràcia > calendari de fires 2019
  


Podeu consultar el nostre calendari de fires. Ens trobareu el primer divendres i dissabte de mes a la Plaça de la Revolució, de 12 a 21,30 hores, així com durant les festes de Nadal i Reis. També estem presents tos els dies de la Festa Major del barri a la Plaça de la Virreina, ampliant l'horari fins a les 11,30 hores de la nit.
 
   

 
associació d'artesans i artistes de gràcia > tallers 2019
  

Els tallers es realitzen de 12h a 14h cada dissabte de fira a la plaça Revolució, i els dies de festa major a la plaça de la Virreina.
Les places dels tallers són limitades, per assegurar-te de tenir lloc contacta amb l'artesà a través de correu electrònic. El preu del taller sòn 2€ d'aportació per material.
 
   

 
associació d'artesans i artistes de gràcia > on trobar-nos
  

Ens trobareu el primer divendres i dissabte de mes a la Plaça de la Revolució, de 12 a 21,30 hores.
Durant els dies de la Festa Major de Gràcia ens trobareu a la Plaça de la Virreina, del 14 al 21 d'agost fins a les 23,30 hores.
 
 
@